Top Notch Pellini

Fölsto
Sto f.2010 (14 år)
Donato Hanover – Concher (Pine Chip)

Beskrivning

Top Notch Pellini är dräktig med International Moni, beräknat földatum är 21 juni 2024. Köparen betalar levande fölavgift om 8.000 USD.

Top Notch Pellini visade talang på tävlingsbanan och vann lopp som tvååring för Thomas Uhrberg. Hon är syster med miljonärerna Southfork och Pandora Face. Mormor Conch är mamma till fenomenet Viking Kronos som satt tydligt prägel på europeisk avel samt Hambletonian-tvåan King Conch. Conch är dessutom mormor till Will of A Woman – mamma till tolvfaldige miljonären Aetos Kronos. Top Notch Pellini är bland annat mamma till Sprintermästarfinalisten Aramis Face och V75-bekantingen Billionaire Face. Oktoberfest Sox tränar mycket förtroendegivande och förväntas att debutera inom kort.

Donato Hanover är mycket stark som morfar. För att ge ett exempel har vi bland annat Greenshoe $1.353.772.

International Moni avkommorna tävlar mycket framgångsrikt i USA, För att ge ett exempel har vi bland annat Railee Something $685.686.

Top Notch Pellini var selekterad till Francesco Zet förra året men misslyckades tyvärr med att bli dräktig. Bytte därför till International Moni sent på säsongen, med önskat resultat. Detta är anledningen till att hon fölar sent i år. Hästen är normalt okomplicerad och lätt att få dräktig både på färskt samt fryst.

Då jag fortsatt har kvar blodet tack vare att jag har behållit de två stona härifrån är anledningen till att jag nu väljer att sälja moder Top Notch Pellini i stället.


Fakta

Kategori
Fölsto
Dräktig med
International Moni
Beräknas föla
21 juni 2024
Födelseår
2010 (14 år)
Far
Donato Hanover
Mor
Concher
Morfar
Pine Chip
Registreringsnummer
10-1848
Uppstallningsplats
Norrby Säteri, Tystberga

Kontakt

Säljare:
Stable of Success AB, Ekerö
Kontaktperson:
Philip Di Luca

Top Notch Pellini

Fölsto
Sto f.2010 (14 år)
Donato Hanover – Concher (Pine Chip)