Artikelarkiv

Knock Boots och Moses för 160K

Det blev en ny fantastisk kväll på Travera där 33 hästar var utbjudna till försäljning. 31 av dem bytte ägare!

Lillebror kostade mest

Som lillebror till bland annat Very och Treasure Kronos har Captain Kronos (Foto: ALN) förstås haft blickarna på sig, men ännu inte levererat i paritet med sina syskon. På lördagkvällen var han dock i rampljuset på Travera då femåringen klubbades bort för 310.000 kronor.

Ubiquarian till Kylin Blom

Det blev en ny fantastisk kväll på Travera där nyblivne treåringen Elettra Wind (e. Face Time Bourbon) drog iväg rejält i budgivningen.

Lindegren fyllde på

Starthästen Ekaterina blev dyrast på Travera på lördagkvällen.

Bra tryck efter paus

Efter tre veckors paus var det rejält tryck på Travera. En betäckning 2023 i Ready Cash gick loss på 460.000 kronor.

Lysande lördag för Crossover

Global Crossover värmde upp på bästa sätt inför Travera-auktionen då han vann Klass I-försök på Romme och kvalificerade sig för finalerna på Solvalla annandagen.

Ettåring kostade mest

Ettårige Conrads Madeleine, syster till Kriterietvåan Bengan, blev dyrast på Travera denna lördag.

Dalila Jet blev dyrast

Dalila Jet, Maharajah-dotter som visat fin fart hos Daniel Redén, men ännu inte vunnit lopp, fick högsta budet på Travera denna lördagkväll.

USA lockas av svenska hästar

Det var full kommers på Travera denna lördag då amerikanske agenten Thomas Svensen på nytt köpte dyrast … och tog två hästar med sig över Atlanten.

Fölmärr för 360K till USA

Fölstoet Noriskitnobiscuit drog iväg i tät budgivning på Travera. Dräktig med Readly Express lämnar Muscle Hill-dottern Sverige, Thomas Svensen i USA ropade in henne för 360.000 kronor.

Återbäring nästa helg?

Finalisten i Svensk Uppfödningslöpning nästa helg, Gimmie Brodda, blev dyrast på Travera under lördagen då han ropades in för 700.000 kronor.

Hawk Eye till Norge

Det kanske är tufft att matcha för ett lopp elva månader framåt, men hästarna som såldes på Travera denna lördag är de första att gå att anmäla till Traveraloppet på Solvalla i oktober 2023 med 150.000 till vinnaren.