Millie Mearas

2-åring
Sto f.2022 (2 år)
Southwind Frank – Strawberry Wine (Kadabra)

Beskrivning

Millie Mearas är en högintressant tvååring under uppträning hos Tobias J Gustafsson under insyn av Daniel Wäjersten.

Tobias J Gustafsson: ”Jag är jättenöjd med hästen som är något under medel i storlek. Hon har varit lite vek i haserna, men jag gillar verkligen inställningen på henne och hon har blivit allt starkare. Vi kör 1.40 med henne utan problem”.

Millie Mearas är en dotter till Strawberry Wine – syster till superstjärnan och avelshingsten Creatine med över två miljoner dollar intjänat. På meritlistan finns Kentucky Futurity och på europeisk mark Hugo Åbergs Memorial. Creatine är även pappa till hästar som Jujubee, vilken blev Årets Häst i USA 2021.
Strawberry Wine har inlett starkt i aveln. I USA tävlar helbrodern till Millie Mearas, Bacardi (e. Southwind Frank), som tagit 1.11-rekord och tjänat 1,7 miljoner i svenska kronor.
I Sverige har vi sett superlöftet Duncan Cowan som vann tre av sex starter som 2-åring, han vann Breeders Crown och var femma i Svensk Uppfödningslöpning på 1.13,0, hon har även producerat Hemisphere 1.12,7/595.000 SEK.

Millie Mearas säljs endast på grund av att vi helt ska satsa på vår uppfödarverksamhet. För mer upplysningar: Calle Wihlborg 070-557 54 54

På videon nedan är Millie Mearas invändigt med Daniel Wäjersten i vagnen.

Video

Fakta

Kategori
2-åring
Kön
Sto
Födelseår
2022 (2 år)
Far
Southwind Frank
Mor
Strawberry Wine
Morfar
Kadabra
Registreringsnummer
22-3093
Uppstallningsplats
Östergötland

Kontakt

Säljare:
Snogarps Gård AB
Kontaktperson:
Tobias J Gustafsson (tränare)

Millie Mearas

2-åring
Sto f.2022 (2 år)
Southwind Frank – Strawberry Wine (Kadabra)